Yritys

Baltic Tank on erikoistunut erilaisten nestebulkkituotteiden (kemikaalit, öljyt, biopolttoaineet, päällystyspigmentit, ravintorasvat sekä muut nestemäiset elintarvikkeet) varastointi- ja käsittelypalvelujen tuottamiseen. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja kustannustehokasta palvelua hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja strategisesti oikeaa välivarastointipaikkaa. Kokonaispalveluissa tarjoamme myös rautatierahtihuolintaa ja tullauspalveluita.

documenticonISO 9001 & 14001 certification

 

Ympäristötavoitteet:

  • jätteiden määrän vähentäminen on ollut yksi viime vuosien merkittävimmistä ympäristötavoitteistamme. Sille asetettu tavoite on nyt saavutettu. Tällä hetkellä seuraamme tuotettujen jätteiden määrä ja laatua, ollaksemme valmiita puuttumaan asiaan tarpeen vaatiessa. Kaikki merkittävät jäte-erät katselmoidaan sopivan käsittelytavan valitsemiseksi.
  • sähkön kulutuksen seuraaminen ja kulutuksen vähentäminen on valittu ympäristötavoitteeksi. Seuraamme sähkön kulutusta tarvittaessa laiteryhmätasolla ja teemme valintoja, joiden avulla saamme hillittyä sähkön kulutusta.
  • öljyn kulutuksen vähentäminen on yksi merkittävä ympäristötavoitteemme.
  • uusin ympäristötavoitteemme on parantaa terminaalien  energiatehokkuutta. Tämän projektin tiimoilla on saatu aikaan hyviä tuloksia.